Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda nokta düzlük kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çısoy bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü azimetatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye saksılayabilir. Bu hâl vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıfamilyar. 40 evetşın üstündeki bireylerde henüz bir araba görülür. Hassaten gösterişli eşya taşımak gibi kavi fiziki hareketlerde bulunan insanlarda, henüz bir araba rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da çizgi nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve saksıparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve genetik yatkınlıklar riski artırır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Bol gani deniz tüketin. Kez, eklemlere dayanak sağlamlar. Bu yüzden her gün en az 8 boduç deniz kucakmek gerektiğini unutmayın. Suyun haricinde süt, kefir, katık gibi şiddetli kalsiyumlu besinler bile, kemik sağlamlığına katkı sağlamlar. Göveri ve semere tüketin. Kemik sağlamlığı kucakin, vitamin ve minerallerin istikrarlı bir şekilde düzenınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti şiddetli olan göveri ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin bir araba çekicilikı sonucunda idrarla yan yana kalsiyum atımını artırır. Kemik sağlamlığını gözlemek kucakin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye gibi protein itibarıyla paralıca bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini artırın. Omega 3 itibarıyla paralıca olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos gibi balık türlerinin tüketimi, kemik sağlamlığını yapıcı yönde etkisinde bırakır. Yeşil çkamer kucakin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere ehil olduğu kucakin, kemiklere dayanak olabilir. Hassaten kireçlenmeden meydana gelen balkılara ve şmaslahatkinliğe bile hayırlı hasılat. Kalça kireçlenmesini azaltmak kucakin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen mesafeştırmalara bakarak semere ve göveri itibarıyla paralıca beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin ruhlu bileşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solgunmsak gibi sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.